RASKAILLE AJONEUVOILLE JA LASTINKÄSITTELYLAITTEILLE

Yksilöllistä lavavalmistusta hitsausrobotilla

Maansiirtolavat ja vaihtolavat kuorma-autoihin Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy:ltä. Teemme myös vaihtolavarunkoja ja niihin liittyviä osia.

 

Maansiirtolavat ovat kuuluneet yrityksemme valikoimaan vuodesta 2013, jolloin hitsasimme ensimmäiset lavat käsin. Vuonna 2014 hankimme hitsausrobotin lavanvalmistukseen. Tällä hetkellä hitsaamme kaikki valmistamamme lavat hitsausrobotilla.

Maansiirtolavat, romulavat ja vaihtolavat monipuolisiin käyttötarkoituksiin


Ensimmäisen lavan toimitimme suomalaiselle kuorma-autotehtaalle. Tämän jälkeen olemme toimittaneet lavoja sekä päällirakentajille että yksityisille kuorma-autoilijoille. Toimitamme lavoja myös Ruotsiin. 

 

Lavasuunnittelu ja valmistus


Suunnittelemme lavat SolidWorks-suunnitteluohjelmalla. Lavat valmistetaan nykyaikaisilla valmistusmenetelmillä: levyt leikataan omilla lasereilla ja särmätään NC-ohjelmoiduilla särmäyspuristimilla. Hitsausrobotti hitsaa lavat, jonka jälkeen lavat viimeistellään ja maalataan. Tuotantomenetelmämme takaa mittatarkan ja laadukkaan lavan. 

 

Uusi tehdas tuo lisää mahdollisuuksia


Syksyn 2019 aikana lavavalmistuksemme siirtyy kokonaisuudessaan uudelle tehtaallemme Karkkilaan. Uudet tilat mahdollistavat entistä tehokkaamman tuotantoprosessin myös lavavalmistuksessa. 10 tn nostokapasiteetti, 7,5m koukkukorkeus sekä suuuret nosto-ovet ovat omiaan palvelemaan autoilevia asiakkaitamme.

Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy

Yrittäjäntie 43,

03600 Karkkila 

09 224 2740 

aholaser@aholaser.fi

Uudet tuotantotilamme valmistuvat:

Metallimiehenkatu 12 ,03620 KARKKILA

Yrittäjäntiellä toiminta keskittyy jatkossa pintakäsittelyyn ja laserleikkaukseen.

© Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy