top of page

Olemme täyden palvelun keskiraskas konepaja

hitsaus-ja-rakennustyo-aho-karkkila.jpg
Jari Aho, yrityksen perustaja

Hitsaus- ja Rakennustyö Ahon perustaja ja yrittäjä Jari Aho.

Olemme täyden palvelun keskiraskas konepaja, joka toimii järjestelmätoimittajana ja osavalmistajana vaativille ajoneuvo- ja koneenrakennusteollisuuden kotimaisille ja kansainvälisille yrityksille nykyaikaista valmistusteknologiaa hyödyntäen.

 

Palvelemme asiakkaitamme asiakaslähtöisesti, joustavasti ja laadukkaasti

Parannamme asiakkaidemme kilpailukykyä tehokkaan tuotantomme ja hankintaverkostomme avulla, sekä tuomme lisäarvoa asiakkaillemme suunnittelun, tuotekehityksen ja tuotteiden valmistettavuuden parantamisen keinoin. Panostamme jatkuvasti oman toimintamme ja henkilöstömme kehittämiseen, asiakasyhteistyön jatkuvaan syventämiseen, uusasiakashankintaan sekä omien tuotteiden kehittämiseen. Tavoitteemme on kasvaa kannattavasti yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Vuonna 2024 Hitsaus- ja Rakennustyö Aho täyttää 40 vuotta. Yritys on saavuttanut vuosikymmenien kokemuksella ja tinkimättömällä asiakaslähtöisellä toiminnalla vankan aseman suomalaisessa valmistavassa teollisuudessa. Jari Ahon perustama yritys on kasvanut yhden miehen yrityksestä viiden miljoonan liikevaihdon kansainväliseksi konepajaksi. Toimintaamme leimaavat pitkäjänteiset kumppanuudet merkittävien asiakkaidemme kanssa

bottom of page