Olemme täyden palvelun keskiraskas konepaja

Hitsaus- ja Rakennustyö Ahon Toimitusjohtaja.

Olemme täyden palvelun keskiraskas konepaja, joka toimii järjestelmätoimittajana ja osavalmistajana vaativille ajoneuvo- ja koneenrakennusteollisuuden kotimaisille ja kansainvälisille yrityksille nykyaikaista valmistusteknologiaa hyödyntäen.

 

Palvelemme asiakkaitamme asiakaslähtöisesti, joustavasti ja laadukkaasti

Parannamme asiakkaidemme kilpailukykyä tehokkaan tuotantomme ja hankintaverkostomme avulla, sekä tuomme lisäarvoa asiakkaillemme suunnittelun, tuotekehityksen ja tuotteiden valmistettavuuden parantamisen keinoin. Panostamme jatkuvasti oman toimintamme ja henkilöstömme kehittämiseen, asiakasyhteistyön jatkuvaan syventämiseen, uusasiakashankintaan sekä omien tuotteiden kehittämiseen. Tavoitteemme on kasvaa kannattavasti yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Hitsaus- ja Rakennustyö Ahon perustaja ja yrittäjä Jari Aho.

Tänä vuonna 35 vuotta täyttänyt Hitsaus- ja Rakennustyö Aho on saavuttanut vuosikymmenien kokemuksella ja tinkimättömällä asiakaslähtöisellä toiminnalla vankan aseman suomalaisessa valmistavassa teollisuudessa. Jari Ahon perustama yritys on kasvanut yhden miehen yrityksestä viiden miljoonan liikevaihdon kansainväliseksi konepajaksi. Toimintaamme leimaavat pitkäjänteiset kumppanuudet merkittävien asiakkaidemme kanssa.

Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy

Yrittäjäntie 43,

03600 Karkkila 

09 224 2740 

aholaser@aholaser.fi

Uudet tuotantotilamme valmistuvat:

Metallimiehenkatu 12 ,03620 KARKKILA

Yrittäjäntiellä toiminta keskittyy jatkossa pintakäsittelyyn ja laserleikkaukseen.

© Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy